BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN BOĞAZİÇİ YÖNETİM VE LİDERLİK ZİRVESİNE DAVETLİSİNİZ

Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşecek olan Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesine Davetlisiniz..

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 63. Yılını doldurmuş, etkinliklerinden Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesi, profesyoneller ile yönetim ve liderlik hakkında fikir sahibi olmak isteyen öğrencileri aynı çatı altında toplamayı hedefliyor. 18-19 Mart’ta gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikte 300’ü aşkın katılımcı olması beklenen zirveye Maltepe Üniversitesi öğrencileri de davetli.

Boğaziçi Yönetim ve Liderlik Zirvesi; yalnızca bir şirketin liderliğini değil, farklı sektörlerden birçok şirketin katılımıyla yönetim ve liderliği geniş bir çerçeveden inceleme şansı sunuyor. Bu amaca yönelik “Türkiye’de Liderlik”, “Medyada Liderlik”, “İletişimin Lideri”, “Lider Yetiştirmek” gibi oturumların yanı sıra “Vakıf Oturumları” ve “Kadın Liderler” gibi bağımsız oturumlara ev sahipliği yapıyor.

Etkinlik hakkında  bilgi için http://yonetimveliderlikzirvesi.buik.net adresini inceleyebilirsiniz.

Arkadaşlarımız toplu katılım göstermek istedikleri taktirde grup indirimleri  yapılacaktır konuyla ilgili detaylı bilgi için  Orkun Tüfek ile [email protected] eposta adresinden veya 0534 8168583 veya 0212 2535398 no'dan  iletişime geçebilirler.