İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKAN VEKİLİMİZ PROF. DR. GONCA TELLİ TOBB İSTANBUL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Maltepe Üniversitesi’nden İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gonca TELLİ, 19.01.2017 Tarihinde İstanbul Ticaret Odasında gerçekleştirilen İstanbul Kadın Girişimciler İl Kurulu Toplantısına katıldı. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlhan SOYLU’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda TOBB İKGK 4. Dönem yapılan çalışmalar, geliştirilen projeler ve faaliyetleri hakkında İKGK İcra Komitesi Başkanı Hatice DİNÇBAL KAL sunum yaptı. Programda Moof Kurucusu Yasin KAPLAN bir Dijital Pazarlama SEM konulu eğitimi sonrasında kadın girişimciliğin geliştirilmesi konusunda kurul üyelerinden görüş ve öneriler alındı. Önümüzdeki günlerde Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Gonca TELLİ ile birlikte yeni bir “Dijital Pazarlama Semineri” kurgulanması konusunda bir çalışma gerçekleştirilecek.